BSS

The Liga Group
BSS

bss | Business Support Solutions

Navigeer moeiteloos door complexe zakelijke uitdagingen

Door middel van onze Business Support Solutions zijn we in staat om bedrijven te helpen door middel van Consultancy, Outsourcing, Interim Management en Concept Development voor verschillende markten. Scroll snel door om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Sales outsourcing

TLG – partner voor de ultieme gastvrijheidsboost op piekmomenten!

Stel je voor: een zonnige zaterdagmiddag in het bruisende hart van de stad. De winkelstraten zijn drukker dan ooit en gezelligheid hangt in de lucht. Maar wat als jouw team niet helemaal opgewassen is tegen deze overweldigende drukte? Geen zorgen, want TLG staat paraat!

Of je nu een trendy boetiek, chique juwelier of een hippe horecagelegenheid runt, bij TLG hebben we de perfecte oplossing voor jouw piekmomenten. Onze vakkundige gastheren en gastdames staan te popelen om jouw team te versterken en jouw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze gastheren en gastdames zijn als bloemen in de knop, klaar om te bloeien in de wereld van retail en hospitality. Met hun vlotte babbel, charme en professionele houding geven ze jouw zaak een frisse, dynamische touch. Van het verwelkomen van klanten met een warme glimlach tot het vakkundig afrekenen van aankopen, onze TLG-sterren draaien hun hand er niet voor om.

Maar wat maakt TLG dan zo uniek? Wel, onze expertise gaat veel verder dan alleen maar een tijdelijke versterking op de werkvloer. TLG fungeert namelijk als jouw strategische partner. Samen bekijken we welke piekmomenten er voor jouw zaak aankomen en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. We nemen de tijd om jouw bedrijf te begrijpen, zodat we de perfecte match kunnen maken tussen onze gastheren en gastdames en jouw merkidentiteit.

Of je nu een tijdelijke evenement wilt organiseren, een drukke kerstperiode voor de boeg hebt of gewoon wat extra handen nodig hebt tijdens de weekendrush, TLG is er om jouw rug te dekken. Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer kunt focussen op wat je het beste doet, terwijl ons team van TLG-supersterren jouw gasten in de watten legt.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van jouw piekmomenten een succesverhaal en kies voor TLG! Samen creëren we de ultieme gastvrijheidsbeleving die jouw klanten keer op keer zullen waarderen.

Ben je moe van het eindeloos zoeken naar de perfecte oplossing om je personeelstekort op piekmomenten op te vangen? Zoek niet verder, want TLG is hier om je te helpen! TLG, de enige echte Redder van Retail en Hospitality, staat klaar om jouw team te versterken met topverkopers die het klappen van de zweep kennen!

Stel je voor, je hebt een drukke winkeldag voor de boeg en je bent nog één ervaren verkoper tekort. Geen paniek! TLG to the rescue! Met slechts één telefoontje kunnen wij jou voorzien van de crème de la crème van de verkoperswereld. Ze zijn gevoed met enthousiasme, gedrevenheid en een bijna bovenmenselijk vermogen om klanten met een glimlach te verwelkomen.

Onze TLG-topverkopers zijn ware kampioenen in het inspelen op de wensen van de klant en bieden met gemak hun expertise aan binnen verschillende branches. Of het nu gaat om retail, hospitality of zelfs een onverwachte combinatie van beiden, jouw winkel of hotel zal baden in een zee van succes!

We begrijpen dat je je afvraagt: “Hoe onderscheidt TLG zich van andere opties?” Wel, we hebben niet alleen de allerbeste topverkopers, maar we streven er ook naar om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Onze TLG-helden zijn niet alleen zeer bekwaam, maar ook uitermate flexibel. Ze passen zich aan aan jouw werkschema, alsof ze een meester zijn in teleportatie!

Dus, waar wacht je nog op? Laat TLG jouw redder in nood zijn op die piekmomenten waarop je extra kracht in je team nodig hebt. We beloven dat je zult baden in succes en dat jouw klanten nog jarenlang zullen napraten over die geweldige tijd die ze hadden in jouw winkel of hotel. Red de dag met TLG, de enige echte helden van retail en hospitality!

Heb jij een bedrijf dat op sommige momenten zo booming is dat het lijkt alsof je een blik accountmanagers tekort komt? Geen zorgen, want TLG is hier om je uit de nood te helpen! Wij zijn jouw favoriete partner om tijdelijk accountmanagers in te huren op die gekke, drukke piekmomenten.

Ja, je hoort het goed. TLG staat klaar om jouw bedrijf te redden van de onderbezetting. Of je nu B2C of B2B bent, wij weten precies hoe we jouw klanten hun sokken kunnen laten afvliegen!

Onze accountmanagers zijn niet zomaar accountmanagers, nee hoor. Ze zijn als een stel bokshandschoenen, klaar om met elke uitdaging te knokken. Ze zijn als een zak vol pepernoten, altijd klaar om jouw klanten positief te verrassen. Ze zijn als een joker in een kaartspel, altijd klaar om een glimlach op het gezicht van jouw klanten te toveren.

En het mooiste van alles? Onze accountmanagers zijn niet alleen super getalenteerd, ze zijn ook super flexibel! Voor ons is geen berg te hoog, geen uitdaging te groot, en geen tijdelijke onderbezetting te heftig. We passen ons moeiteloos aan aan jouw bedrijfsbehoeften en elektrische bedrijfsdynamieken.

Dus waar wacht je nog op? Laat TLG jouw redder in nood zijn, en geef jouw bedrijf die extra boost tijdens die piekmomenten. We beloven dat we jouw klanten zullen behandelen als koningen en koninginnen, en jou zullen laten stralen als nooit tevoren.

Heb je wel eens van die dagen dat de telefoon roodgloeiend staat en je eigenlijk een extra paar handen nodig hebt om alle oproepen te beantwoorden? Geen paniek! TLG is hier om de dag te redden als jouw tijdelijke cold calling partner op piekmomenten, zowel voor B2C als B2B.

Stel je voor: je bedrijf groeit als een wervelwind, je marketingcampagnes zijn een enorm succes en de telefoon stopt gewoon niet met rinkelen. Maar laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens de behoefte aan een extra setje handen om de hoeveelheid oproepen aan te kunnen.

Dat is waar TLG in het spel komt. Met ons team van vlotte en ervaren cold callers, zijn we er om jou te ondersteunen tijdens die piekmomenten. Of het nu gaat om het binnenhalen van nieuwe klanten of het verstevigen van je bestaande relaties, wij zijn er om je te helpen.

Onze cold calling superkrachten zijn niet alleen beperkt tot B2C. Ook in de wereld van B2B zijn we volledig in ons element. We spreken de taal van de zakenwereld, kennen de juiste vragen om te stellen en weten hoe we potentiële klanten kunnen overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

Dus als je jezelf in de chaos van piekmomenten bevindt en je hebt wat extra hulp nodig, aarzel dan niet om TLG als je partner in te schakelen. We zijn er om te spelen, plezier te hebben en jouw telefoongesprekken tot een succes te maken. Samen kunnen we alles aan!

Interim Management

Onze klanten hebben expertise en een vooruitziende blik nodig om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Daar helpen wij ze bij. Wij helpen ze om nog effectiever te worden. We verbeteren hun manier van werken, versnellen hun groei en verlagen hun kosten. Als jij kiest om bij Consulting te werken, kunnen onze klanten, mede met behulp van jouw advies, de juiste beslissingen nemen voor een succesvolle toekomst.

We gaan samen op reis om organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de veranderende markt. Het is tijd om de boel op te schudden en te laten zien dat flexibiliteit de sleutel is!

In deze spannende wereld moeten bedrijven hun oude bedrijfsmodellen heruitvinden en nadenken over de overgang naar een nieuwe realiteit. Maar maak je geen zorgen, want wij zijn er om te helpen! Met onze specialistische krachten van procesoptimalisatie en organisatieherijking, bereiden we onze klanten voor op deze nieuwe wereld.

Ons operations transformation team is als een team van superhelden die allerlei problemen oplossen voor klanten die in ontwikkeling zijn. We creëren samen met hen een organisatieontwerp waarin processen soepel verlopen en verantwoordelijkheden duidelijk zijn. We zijn als een team van architecten die de wereld van bedrijven transformeren!

De wereld verandert snel en organisaties moeten zich aanpassen om te overleven. Ze gaan van het verkopen van producten naar het aanbieden van services, vaak in de vorm van nieuwe abonnementen. En wij zijn er om hen te begeleiden op transitie.

Ons team is jong, divers en ambitieus. We werken hard, maar we spelen ook hard! We hebben mensen van verschillende achtergronden en branches, wat perfect past bij onze klanten en daaraan sluitende branches. Samen vormen we een krachtig team dat altijd klaarstaat voor een uitdaging.

Wat ons werk echt leuk maakt, is dat we zowel strategisch als operationeel met onze klanten mogen meedenken. We bedenken samen een nieuw organisatiemodel en hebben de eer om het samen met de klant te implementeren. Geen dag is hetzelfde in ons team, het is altijd uitdagend en nooit saai!

Dus, als je klaar bent om de wereld van operations management op een speelse en avontuurlijke manier te verkennen, sluit je dan bij ons aan! Samen zullen we organisaties transformeren, prestaties verbeteren en de toekomst tegemoet gaan met een grote glimlach op ons gezicht!

Ons team van consultants is als een bonte verzameling superhelden die klaarstaan om je te helpen. Ze hebben de kracht van kennis en ervaring in hun arsenaal en ze zijn vastbesloten om je klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

Stel je voor dat je een probleem hebt met lange wachttijden aan de telefoon. Onze consultants zullen als een team van detectives op onderzoek uitgaan om de oorzaak van dit probleem te achterhalen. Ze zullen de gegevens analyseren, trends identificeren en oplossingen bedenken die je klantenservice weer soepel laten verlopen.

Maar dat is nog niet alles! Onze consultants zijn ook meesters in het trainen van je klantenserviceteam. Ze zullen workshops organiseren waarin ze de nieuwste technieken en strategieën delen om klanttevredenheid te vergroten. Ze zullen je team inspireren en motiveren om elke klant als een VIP te behandelen.

En weet je wat het beste is? Onze consultants zijn niet alleen serieus en professioneel, maar ook ontzettend leuk om mee te werken. Ze zullen je team aanmoedigen, een positieve sfeer creëren en zelfs af en toe een grapje maken om de stress te verlichten.

Dus, als je op zoek bent naar een customer service management consulting partner die niet alleen resultaten levert, maar ook een beetje plezier toevoegt aan je bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om je te helpen je klantenservice naar nieuwe hoogten te brengen. Laten we samenwerken en een geweldige ervaring creëren voor zowel jou als je klanten!

Welkom bij de retailrockstars! Wij zijn hier om jouw bedrijf naar the next level te brengen en successen te behalen waar je alleen maar van hebt gedroomd. Met ons superstrategisch programma zorgen we ervoor dat jouw winst knallend omhoog gaat, je omzet door het dak schiet en je marge gigantisch groeit. We laten jouw team stralen als nooit tevoren, met een dosis motivatie die door het plafond gaat en prestaties waar je u tegen zegt.

Allereerst gaan we samen een oogverblindende strategie uitstippelen die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. We duiken in de markt, ontfutselen de geheimen van je concurrenten en speuren naar kansen om jouw concurrentievoordeel een flinke boost te geven. Met een megastrategie als basis, gaan we samen voor succes in de hoogste versnelling.

Maar that’s not all! We hebben ook aandacht voor nieuw teamtalent. We snappen als geen ander dat het superbelangrijk is om nieuwe teamleden snel en smooth te laten integreren. Daarom zorgen we voor een supersonisch onboardingprogramma waar je u tegen zegt! Zo voelen nieuwe medewerkers zich meteen welkom en kunnen ze in no time de show stelen.

En laten we niet vergeten: opleidingen zijn cruciaal voor het succes van jouw retailbusiness. Samen gaan we aan de slag om te gekke trainingen te verzinnen die de skills en kennis van jouw team laten groeien als kool. Niet alleen gaan ze beter presteren, maar ze worden ook nog eens supergemotiveerd!

Om ervoor te zorgen dat je team blijft shinen, introduceren we goeie-beloningssystemen en mega-incentives. We denken mee over vette beloningsstructuren en te gekke stimulansen die je team motiveren om alles te geven en bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf. Want blije rockers zijn gouden rockers!

Maar zonder goede interne communicatie is natuurlijk niets compleet. Daarom zorgen we voor superheldere communicatiekanalen die ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde groove zit en perfect samenwerkt. Met snelle processes en mindblowing info zorgen we dat belangrijke doelen duidelijk worden gedeeld binnen de hele organisatie.

En nu komt het kersje op de taart: we houden onze werkzaamheden nauwlettend in de smiezen met behulp van te gekke datagedreven dashboards. Zo monitoren we de voortgang, spotten we trends en maken we aanpassingen waar nodig om de allerbeste resultaten te behalen. Kortom, we rocken de retailwereld!

Dus, ben je klaar voor een geweldige samenwerking? Samen gaan we jouw winst laten exploderen, je omzet laten knallen en je marge laten groeien als nooit tevoren. Met ons retailrockstarprogramma sta jij straks in de spotlights! Let’s go!

Ben jij klaar om jouw organisatie om te toveren in een datagedreven geoliede machine? Ons team van data & analytics consultants staat klaar om jou te helpen! Met onze magische krachten kunnen we jouw operationele processen optimaliseren en nieuwe kansen ontdekken. Samen tillen we jouw organisatie naar ongekende hoogten! 

Bij TLG hebben we een stelletje data nerds die werken als consultants. Jij bent niet alleen hooggekwalificeerd, maar hebt ook de ervaring en kennis om jouw organisatie te voorzien van geavanceerde analytics-technieken. We praten over voorspellende modellering, machine learning en kunstmatige intelligentie. Jij hebt al bewezen dat je groeikansen kunt vinden, kosten kunt verlagen en de klanttevredenheid kunt verbeteren.

Zodra jij ons inschakelt, gaan we meteen aan de slag! We beginnen met het analyseren van jouw huidige datasmorgasbord en infrastructuur. Daarna duiken we in jouw organisatiedoelen en -behoeften. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakte datastrategie die perfect bij jouw situatie past. Vervolgens gaan we samen met jouw team op zoek naar de nodige gegevensbronnen, voeren we kwaliteitscontroles uit en bouwen we geavanceerde analytics-modellen. En het houdt niet op! We begeleiden jou bij de implementatie van analytics-oplossingen en helpen jou om jouw eigen data-superkrachten te ontwikkelen, zodat jij op de lange termijn datagedreven kunt blijven werken.

Wat valt er te winnen? Door samen te werken met onze data & analytics consultants, kun jij genieten van geweldige voordelen, zoals betere besluitvorming met behulp van geavanceerde tools en methodologieën. Jij kunt ook inefficiënties in jouw processen opsporen en elimineren met datagedreven inzichten. Daarnaast begrijp jij jouw klanten beter dankzij gegevensanalyse en kun je jouw aanbod en diensten aanpassen aan hun behoeften. Maar dat is nog niet alles! Door datagedreven te opereren, kun jij ook nieuwe zakelijke kansen identificeren en jouw concurrentiepositie versterken.

Dus waar wacht jij op? Schakel vandaag nog ons data & analytics consultancy-team in en zie hoe jouw organisatie transformeert in een ware datagevulde superheld!

Welkom bij TLG – jouw HR adviseur en partner! Bij ons draait HR consultancy om meer dan alleen traditionele HR-diensten. We gaan verder dan het regelen van aanname en ontslag, het oplossen van arbeidsverzuim en re-integratie en het verzorgen van de personeelsadministratie.

Bij TLG zorgen we ervoor dat personeelsmanagement een feestje wordt! We streven naar een optimale werkomgeving waarin talenten maximaal tot bloei kunnen komen. Wij bieden niet alleen ruimte voor persoonlijke groei, maar ook voor het ontwikkelen van jouw organisatie.

Ben je op zoek naar een strategische personeelsplanning met oog voor talentmanagement? Of heb je behoefte aan begeleiding bij het inrichten van jouw organisatie? TLG staat voor je klaar! Wij geloven in een creatieve aanpak en denken buiten de gebaande paden.

En laten we niet vergeten ons specialisme in coaching. Bij TLG bieden we coachingstrajecten op maat aan, zodat jouw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Want wij weten dat de juiste begeleiding het verschil maakt.

TLG – jouw HR adviseur en partner. Wij zijn er om jouw bedrijf te laten groeien, talent te laten stralen en HR een speelse ervaring te maken. Laat ons je begeleiden in het optimaliseren van jouw HR-processen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze HR consultants voor jou kan betekenen!

Employer of Record

Een belangrijk onderdeel van het uitbreiden van een bedrijf naar Europa is het vinden van een betrouwbare lokale werkgever. Nederlandse bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden naar andere Europese landen kunnen hiervoor gebruikmaken van de diensten van een “employer of record”.

Een employer of record, zoals TLG, biedt all-inclusive diensten aan Nederlandse bedrijven die zich willen vestigen in Europa. Deze diensten omvatten onder andere het verzorgen van juridische entiteit, het beheren van payroll, het afhandelen van arbeidscontracten, en het voldoen aan alle fiscale en juridische vereisten in het nieuwe land.

Het hebben van een lokale werkgever is essentieel bij het uitbreiden naar een ander Europees land. Het stelt bedrijven in staat om medewerkers lokaal in dienst te nemen, wat zorgt voor een betere integratie en beter begrip van de lokale markt. Bovendien neemt een employer of record de verantwoordelijkheid voor arbeidsrechtelijke zaken, zoals het afhandelen van ontslag- en ziekteverzuimprocedures, wat de administratieve last voor het bedrijf verlicht.

Een ander voordeel van het werken met een employer of record is de mogelijkheid om snel en flexibel uit te breiden. TLG heeft een uitgebreid netwerk en ervaring in verschillende Europese landen. Dit stelt bedrijven in staat om snel te schakelen en nieuwe markten te betreden zonder het gedoe van het opzetten van een lokale entiteit.

Daarnaast biedt een employer of record ook ondersteuning op het gebied van compliance. Elk Europees land heeft zijn eigen arbeids- en belastingwetgeving, en het is belangrijk om aan al deze regels te voldoen. TLG zorgt ervoor dat bedrijven voldoen aan de lokale wetten en voorschriften, waardoor ze juridisch beschermd zijn en boetes kunnen vermijden.

Kortom, een employer of record is een waardevolle partner voor Nederlandse bedrijven die van plan zijn hun activiteiten uit te breiden naar Europa. Met de uitgebreide diensten van TLG kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten, terwijl zij kunnen vertrouwen op de expertise en ervaring van TLG om hun uitbreiding vlekkeloos te laten verlopen.

BSs | Business support solutions oplossingen

Afgestemd op jouw organisatie

Bij The Liga Group hebben we experts in diverse vakgebieden, waardoor we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Kies het pakket wat aansluit bij jouw organisatie. 

BSS Essential

 • Unieke BSS formule | Business Support Solutions
 • Altijd een oplossing voor piekmomenten en onderbezetting
 • Biedt een mogelijkheid tot het toevoegen van een kwaliteitsimpuls
 • Groot netwerk van BSS Consultants in Europa
 • Beschikt over specifieke kennis in specifieke branches
 • Ervaring met functies op operationeel, tactisch en strategisch niveau
 • Wij hanteren een samenwerking in de vorm van TLG partnership
 • Private Label Flex Specialisten
 • Beschikking over een poule aan brancheprofessionals
 • Flexibel, snel en laagdrempelig
 • Gehele samenwerking proces optimalisatie
 • Ontzorging op het gebied van communicatie, planning, vervoer en verloning

BSS Growth

 • BSS Essential plus
 • Kwaliteitsborging door middel van uniek TLG trainingsprogramma
 • Voorrang op BSS Essential partners
 • Golden BSS Growth Benefits

BSS Pro

 • BSS Growth plus
 • Voorrang op BSS Essential & Growth partners
 • Golden BSS Pro Benefits
Meest gekozen
Our key

Over TLG

Working together
Is our key

TLG is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn. Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei!

Our key
Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group