Team

The Liga Group
TLG

Het team

Working together
Is our key

TLG is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn.  Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei! 

Dennis Heering

Founder

Ondernemer in hart en nieren met zijn jarenlange ervaring op verschillende niveau’s in de sales, retail en fietsindustrie.

Demi Fleur

Operations Manager

De verbindende factor van TLG met ervaring in verschillende branches, met name op het gebied van sales en hospitality.

Doron Jannink

Manager TLG International

Een man met oog voor detail en met ruime ervaring op het gebied van HR Consultancy en Recruitment op internationaal niveau.

Erwin de Zwaan

Consultant

Een toegewijde collega die voortdurend streeft naar het hoogst haalbare zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Jesse Teggeler

Consultant

Een jonge professional met ruime saleservaring en een natuurlijk vermogen om nieuwe vaardigheden snel eigen te maken.

Peter Brama

Consultant

Een consultant met jarenlange ervaring in de mobiliteitssector op nationaal- en internationaal niveau.

Maarten van der Starre

Consultant

Met zijn verschillende ervaringen in de duurzaamheidsbranche is Maarten onze meest commerciële en technische consultant aan boord.

Martine van Olst

Consultant

Een voormalig zorgprofessional met een passie voor mensen, nu in recruitment, waar zorg en empathie centraal blijven staan.

Simón Platier Luna

Consultant

Opereert vanuit Spanje en benut zijn marktkennis. Spreekt daarnaast meerdere talen waardoor hij een kracht is op nationaal- en internationaal niveau.

Vincent Oude Wesselink

Consultant

Een ex-regiomanager uit de sales met een veelzijdige achtergrond die zich heeft ontwikkeld tot consultant met oog voor detail.

Arjan Arentsen

Consultant

Een voormalige wielrenner en accountmanager op hoog niveau die nu beide werelden laat terugkomen in zijn beroep als consultant.

Sven Dijks

Consultant

Uitgebreide ervaring in de retailbranche, waaronder de Duitse- en Nederlandse markt. Deze kennis en ervaring past hij nu met succes toe binnen onze organisatie.

Mike Luijk

Consultant

Door zijn ervaring in de sales weet hij als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om commercieel talent.

Gerco Bonestroo

Sales Outsourcing Trainer

Een ervaren salesprofessional die beschikt over uitgebreide expertise in verkooptechnieken en meester is in het omzetten van interesse naar een aankoop. Dit past hij graag toe in al zijn trainingen.

Frederieke Fraterman

FMR Consultant

Met haar jarenlange ervaring in de Retailbranche weet zij als geen ander wat er nodig is in deze markt op het gebied van personeel. Met deze kennis in pacht wil ze nu graag bedrijven helpen met het vinden van het juiste talent!

Joey Schiff

FMR Consultant

Dankzij zijn ruime ervaring in de sales heeft hij een uniek inzicht in wat bedrijven zoeken. Zijn serieuze en ambitieuze instelling maakt hem de ideale partner voor het vinden van de juiste kandidaten.

Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group