Over ons

TLG

onze reis

TLG | THE LIGA GROUP

Vanaf de oprichting van SalesLiga in 2022 is TLG, oftewel The Liga Group, uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van Werving en selectie, Concept Development, Sales en HR outsourcing die de traditionele normen van ons vakgebied overstijgt.

Wat ons onderscheid? We doorbreken conventies en omarmen creativiteit in elke stap die we zetten. Onze aanpak is uniek en we gaan verder dan de gangbare methoden om bedrijven nationaal en internationaal vooruit te helpen. Wij bieden vernieuwende oplossingen voor verschillende sectoren en branches.

Een voorbeeld van onze unieke aanpak is de ontwikkeling van de FMR en BSS modules. FMR veranderd de spelregels van recruitment waarbij niet alleen snelheid maar ook een andere manier van denken belangrijk is. Onze BSS modules stellen ons in staat om diverse bedrijven te adviseren en te ontzorgen met op maat gemaakte outsourcing en consultancydiensten, perfect afgestemd op organistaiens in alle denkbare fases van hun avontuur.

Internationaal gezien bieden wij niet alleen W&S aan, maar ook ondersteuning bij het aannemen van talent vanuit het buitenland en diverse outsourcingsmodellen. Met een gepassioneerd team streven wij ernaar om bedrijven te leiden naar nieuwe successen. Bij TLG kijken we niet alleen naar de toekomst, we creëren deze. Op weg naar innovatie en groei! 

Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group