The Liga Group | Automotive Liga

Make your organization grow
and boost your business

Fast moving recruitment and business support solutions tailored to your industry.

The Liga Group
Automotive

AutomotiveLiga

Jouw partner
in groei en succes!

Welkom bij AutomotiveLiga – jouw partner in groei en succes in de auto-industrie! Onze missie is om organisaties en individuen te laten groeien en bloeien. 

Bij AutomotiveLiga geloven we in de kracht van menselijk kapitaal en hoe het de sleutel kan zijn tot bedrijfsgroei en succes. Onze ervaren experts zijn toegewijd om jouw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaten voor alle mogelijke openstaande posities, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten. Daarnaast bieden wij interim management en concept development via onze unieke BSS formule. Of je dus nu op zoek bent naar de juiste talenten voor jouw organisatie, of op zoek bent naar strategische, tactische of operationele ondersteuning, AutomotiveLiga is er om jou te helpen!

Kortom, bij AutomotiveLiga draait alles om jouw groei en succes. Samen werken we aan een duurzame toekomst en bouwen we aan een lange termijn relatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waar zijn we goed in

Oplossingen voor jouw organisatie

AutomotiveLiga biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw team en organisatie.

FMR

Ontdek onze Fast Moving Recruitment (FMR) formule | Een totaalpakket van strategieontwikkeling tot aan duurzame garantie. Een unieke aanpak voor effectieve werving en selectie.

BSS

Onze unieke Business Support Solutions (BSS) combineert interim management en Sales- & HR outsourcing en biedt flexibele oplossingen voor piekmomenten en optimaliseert prestaties in verschillende sectoren.

Succesvol

Succesvol zijn we

Jij weet wie je zoekt
wij weten ze te vinden

Wij zijn AutomotiveLiga, onderdeel van TLG én het bureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers en weten wij hen snel te bedienen.

Met AutomotiveLiga haal je een partner in huis die jouw organisatie leert kennen en kennis heeft van de ontwikkelingen in de automotive branche. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig bij de werving en selectie van passende medewerkers met een garantie op resultaat.

Succesvol
Samenwerking met

Wevi

We werken voor Wevi, de mobiliteitspartner van zakelijk Nederland. Automotive Liga heeft voor een aantal functies de werving en selectie op zich genomen. Van Lease Adviseur tot autopoetser. In het begin hebben we onze strategie iets moeten aanpassen om beter te kunnen in spelen op de behoefte van de klant. Daarin hebben we samen met Wevi de criteria nog strakker neergezet. Door een goede samenwerking en korte lijnen zijn we in staat geweest om via ons grote netwerk in de automotive industrie mooie vacatures in te vullen. Deze samenwerking laat zien dat transparantie, snel schakelen en korte lijnen belangrijk zijn voor de totale kwaliteit van service en voor het adequaat invullen van openstaande posities binnen bedrijven. Ondanks dat er altijd nog verbeterpunten zijn hebben we een mooie stap gezet om meerdere klanten te gaan ontzorgen in de automotive industrie.
Our key

Over automotive liga

Working together
Is our key

AutomotiveLiga is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn.  Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei! 

Our key
The Liga Group - Wevi
The Liga Group - Pon
The Liga Group - Amega
The Liga Group - Broekhuis
Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group