The Liga Group | Cycle Liga

Make your organization grow
and boost your business

Fast moving recruitment and business support solutions tailored to your industry.

The Liga Group
Cycle

CycleLiga

Jouw partner
in groei en succes!

Welkom bij CycleLiga – jouw partner in groei en succes in de fietsindustrie. Onze missie is om organisaties en individuen te laten groeien en bloeien. 

Bij CycleLiga geloven we in de kracht van menselijk kapitaal en hoe het de sleutel kan zijn tot bedrijfsgroei en succes. Onze ervaren experts zijn toegewijd om jouw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaten voor alle mogelijke openstaande posities, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten. Daarnaast bieden wij interim management en concept development via onze unieke BSS formule. Of je dus nu op zoek bent naar de juiste talenten voor jouw organisatie, of op zoek bent naar strategische, tactische of operationele ondersteuning, CycleLiga is er om jou te helpen!

Kortom, bij CycleLiga draait alles om jouw groei en succes. Samen werken we aan een duurzame toekomst en bouwen we aan een lange termijn relatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waar zijn we goed in

Oplossingen voor jouw organisatie

CycleLiga biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw team en organisatie.

FMR

Ontdek onze Fast Moving Recruitment (FMR) formule | Een totaalpakket van strategieontwikkeling tot aan duurzame garantie. Een unieke aanpak voor effectieve werving en selectie.

BSS

Onze unieke Business Support Solutions (BSS) combineert interim management en Sales- & HR outsourcing en biedt flexibele oplossingen voor piekmomenten en optimaliseert prestaties in verschillende sectoren.

Succesvol

Succesvol zijn we

Jij weet wie je zoekt
wij weten ze te vinden

Wij zijn CycleLiga, onderdeel van TLG én het bureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers en weten wij hen snel te bedienen.

Met CycleLiga haal je een partner in huis die jouw organisatie leert kennen en kennis heeft van de ontwikkelingen in de fietsindustrie. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig bij de werving en selectie van passende medewerkers met een garantie op resultaat.

Succesvol
The Liga Group
Samenwerking met

Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl stapte in de wereld van FMR. De krappe arbeidsmarkt was dankzij onze diepgaande marktkennis geen obstakel meer. Met het FMR-proces hebben we Fietsenwinkel.nl geholpen bij het aannemen van professionals op alle niveaus, wat de basis vormde voor een sterk team ter ondersteuning van hun groei en ontwikkeling.
Our key

Over Cycle liga

Working together
Is our key

CycleLiga is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn.  Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei! 

Our key
The Liga Group - Ananda
The Liga Group - Shimano
The Liga Group - Pon
The Liga Group | De Hoge Veluwe
The Liga Group - Fietsenwinkel
The Liga Group | La Souris
The Liga Group | Stella
Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group