The Liga Group - Medical Liga

Make your organization grow
and boost your business

Fast moving recruitment and business support solutions tailored to your industry.

The Liga Group
Medical

Medical Liga

Jouw partner
in groei en succes!

Welkom bij MedicalLiga – jouw partner in groei en succes in de auto-industrie! Onze missie is om organisaties en individuen te laten groeien en bloeien. 

Bij MedicalLiga geloven we in de kracht van menselijk kapitaal en hoe het de sleutel kan zijn tot bedrijfsgroei en succes. Onze ervaren experts zijn toegewijd om jouw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaten voor alle mogelijke openstaande posities, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten. Daarnaast bieden wij interim management en concept development via onze unieke BSS formule. Of je dus nu op zoek bent naar de juiste talenten voor jouw organisatie, of op zoek bent naar strategische, tactische of operationele ondersteuning, MedicalLiga is er om jou te helpen!

Kortom, bij MedicalLiga draait alles om jouw groei en succes. Samen werken we aan een duurzame toekomst en bouwen we aan een lange termijn relatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waar zijn we goed in

Oplossingen voor jouw organisatie

MedicalLiga biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw team en organisatie.

FMR

Ontdek onze Fast Moving Recruitment (FMR) formule | Een totaalpakket van strategieontwikkeling tot aan duurzame garantie. Een unieke aanpak voor effectieve werving en selectie.

BSS

Onze unieke Business Support Solutions (BSS) combineert interim management en Sales- & HR outsourcing en biedt flexibele oplossingen voor piekmomenten en optimaliseert prestaties in verschillende sectoren.

Succesvol

Succesvol zijn we

Jij weet wie je zoekt
wij weten ze te vinden

Wij zijn MedicalLiga, onderdeel van TLG én het bureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers en weten wij hen snel te bedienen.

Met MedicalLiga haal je een partner in huis die jouw organisatie leert kennen en kennis heeft van de ontwikkelingen in de medische branche. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig bij de werving en selectie van passende medewerkers met een garantie op resultaat.

Succesvol
Samenwerking met

DAKA

Samen met DAKA werken we aan een strategische samenwerking op het gebied van personeelsbezetting. De samenwerking is gericht op het leveren van hoogwaardige collega’s voor verschillende functies binnen DAKA. Deze nieuwe samenwerking gaat ervoor zorgen dat er een uitgebreidere dienstverlening wordt aangeboden zodat de locaties van DAKA nog efficiënter kunnen gaan werken met een optimale bezetting. Met een duidelijk plan van aanpak en een focus op wederzijds succes streven beide partijen naar een langdurige en bovenal fijne en transparante samenwerking.
Samenwerking met

Wevi

We werken voor Wevi, de mobiliteitspartner van zakelijk Nederland. Automotive Liga heeft voor een aantal functies de werving en selectie op zich genomen. Van Lease Adviseur tot autopoetser. In het begin hebben we onze strategie iets moeten aanpassen om beter te kunnen in spelen op de behoefte van de klant. Daarin hebben we samen met Wevi de criteria nog strakker neergezet. Door een goede samenwerking en korte lijnen zijn we in staat geweest om via ons grote netwerk in de automotive industrie mooie vacatures in te vullen. Deze samenwerking laat zien dat transparantie, snel schakelen en korte lijnen belangrijk zijn voor de totale kwaliteit van service en voor het adequaat invullen van openstaande posities binnen bedrijven. Ondanks dat er altijd nog verbeterpunten zijn hebben we een mooie stap gezet om meerdere klanten te gaan ontzorgen in de automotive industrie.
Samenwerking met

Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor, een vooraanstaande speler in de Edelmetalenmarkt, zocht gekwalificeerde professionals om hun team te versterken. Dankzij onze services kregen enthousiaste individuen de kans een nieuw vak te leren, wat niet alleen de organisatie deed groeien maar ook versterken. Deze duurzame samenwerking resulteerde in de werving van zeer getalenteerd personeel, waardoor Goudwisselkantoor vol vertrouwen de weg naar marktleiderschap bewandelt. Een solide basis voor de toekomst is gelegd, waarbij Goudwisselkantoor blijvend voorzien wordt van zowel nationaal als internationaal personeel via TLG.
Samenwerking met

Prominent

In de nauwe samenwerking met Prominent hebben we mooie resultaten geboekt in het uitbreiden van hun personeelsbestand wat hen de mogelijkheid gaf om bezig te zijn met de dingen die er écht toe doen. Ons doeltreffende FMR-proces stelde de organisatie in staat om razendsnel in te spelen op de groeiende vraag, zowel intern als vanuit de markt. Wij zijn trots op het partnership met Prominent!
The Liga Group
Samenwerking met

Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl stapte in de wereld van FMR. De krappe arbeidsmarkt was dankzij onze diepgaande marktkennis geen obstakel meer. Met het FMR-proces hebben we Fietsenwinkel.nl geholpen bij het aannemen van professionals op alle niveaus, wat de basis vormde voor een sterk team ter ondersteuning van hun groei en ontwikkeling.
Our key

Over Medical liga

Working together
Is our key

MedicalLiga is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn.  Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei! 

Our key
Er zijn geen logo's gevonden.
Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group