The Liga Group - Technical Liga

Make your organization grow
and boost your business

Fast moving recruitment and business support solutions tailored to your industry.

The Liga Group
TEchnical

Technical Liga

Jouw partner
in groei en succes!

Welkom bij TechnicalLiga – jouw partner in groei en succes in de technische wereld! Onze missie is om organisaties en individuen te laten groeien en bloeien. 

Bij TechnicalLiga geloven we in de kracht van menselijk kapitaal en hoe het de sleutel kan zijn tot bedrijfsgroei en succes. Onze ervaren experts zijn toegewijd om jouw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaten voor alle mogelijke openstaande posities, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten. Daarnaast bieden wij interim management en concept development via onze unieke BSS formule. Of je dus nu op zoek bent naar de juiste talenten voor jouw organisatie, of op zoek bent naar strategische, tactische of operationele ondersteuning, TechnicalLiga is er om jou te helpen!

Kortom, bij TechnicalLiga draait alles om jouw groei en succes. Samen werken we aan een duurzame toekomst en bouwen we aan een lange termijn relatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waar zijn we goed in

Oplossingen voor jouw organisatie

TechnicalLiga biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw team en organisatie.

FMR

Ontdek onze Fast Moving Recruitment (FMR) formule | Een totaalpakket van strategieontwikkeling tot aan duurzame garantie. Een unieke aanpak voor effectieve werving en selectie.

BSS

Onze unieke Business Support Solutions (BSS) combineert interim management en Sales- & HR outsourcing en biedt flexibele oplossingen voor piekmomenten en optimaliseert prestaties in verschillende sectoren.

Succesvol

Succesvol zijn we

Jij weet wie je zoekt
wij weten ze te vinden

Wij zijn TechnicalLiga, onderdeel van TLG én het bureau dat anders is dan alle andere bureaus. Wij leveren medewerkers op maat. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om talent permanent onder te brengen bij één van onze opdrachtgevers en weten wij hen snel te bedienen.

Met TechnicalLiga haal je een partner in huis die jouw organisatie leert kennen en kennis heeft van de ontwikkelingen in de technische wereld. Wij denken met je mee en ontzorgen je volledig bij de werving en selectie van passende medewerkers met een garantie op resultaat.

Succesvol
Er zijn geen cases gevonden.
Our key

Over technical liga

Working together
Is our key

TechnicalLiga is een echte expert als het aankomt op het opereren in een razendsnelle veranderende arbeidsmarkt. Het geheim van ons succes? Een geweldige samenwerking met onze partners gebaseerd op vertrouwen en synergie. Wij willen echt het karakter van jouw organisatie, de markt en jouw toekomst plannen begrijpen. Dat is waar wij goed in zijn.  Met onze expertise en met de juiste energie zorgen wij voor jouw organisatiegroei! 

Our key
The Liga Group - Ananda
The Liga Group - Shimano
The Liga Group - Pon
The Liga Group | De Hoge Veluwe
The Liga Group - Basf
The Liga Group - Amega
Kennismaken?
Ja graag!
The Liga Group